Lid worden

Inschrijven KWB joggingclub Wambeek kan het hele jaar door. Je bezorgt het inschrijvings-formulier aan één van de bestuursleden.

Vanaf 2013 zal aan nieuwe leden (KWB joggingclub Wambeek) een éénmalige bijdrage van 25 euro worden gevraagd. Na betaling op het rek nr KWB joggingclub (BE36 0682 4725 8481) ontvangt het lid ons clubtruitje en een fluovest.

Inschrijvingsformulier

Verzekering?

Enkel als lid van de hoofdorganisatie KWB (= hoofdorganisatie!) kan men gebruik maken van een Falos verzekering. De verzekering loopt telkens over een periode van 1 jaar: van 1 juli tot 30 juni van het volgende jaar. Deze verzekering kost €11 per lid van de KWB.

Indien verzekering gewenst, moet men sowieso ook lid zijn van de KWB (= hoofdorganisatie KWB): overschrijving van lidgeld KWB (=hoofdorganisatie!) Wambeek: BE98 0680 5677 1093

Indien je gekwetst raakt op één van onze activiteiten, gelieve dit zo vlug mogelijk aan het bestuur mee te delen. We zullen je dan verder helpen met de nodige formulieren.

Hoe lid worden van de KWB (hoofdorganisatie)? Mits een jaarlijkse bijdrage van €30 kan je lid worden van de KWB (=hoofdorganisatie!).

Voordelen als lid van de hoofdorganisatie KWB:

  • Je ontvangt het maandelijks KWB-maandblad “Raak”
  • Je kan deelnemen aan het jaarlijks gezinsfeest
  • Op aanvraag brengt Sinterklaas een bezoekje
  • Je kan deelnemen aan door KWB georganiseerde wandelingen en andere KWB-activiteiten (kaartavonden, fietsen, volley …..)