Criterium

1.1 Er zullen prijzen worden gegeven aan de leden met deelname aan 10, 15, 20, 25, 30, 35 of 40 wedstrijden van het criterium.

1.2 Elk jaar op het ‘gezellig samenzijn, hierna Clubfeest ’ worden er twee speciale prijzen uitgereikt, één voor sportman en één voor sportvrouw van het voorbije sportjaar. Deze prijs wordt bepaald door loting onder de deelnemers zoals vermeld in art. 8.2 tot en
met 8.5. Dit zijn de sportfiguren die de Club het voorbije jaar op een regelmatige wijze hebben vertegenwoordigd naar de buitenwereld toe.

1.3 Elk lid kan laureaat worden bij deelname aan een minimum aantal wedstrijden van het criterium en een minimum van aanwezigheid op de trainingen op dinsdag en/of donderdag.

1.4 De voorwaarden tot deelname aan deze challenge zijn voor 2019 de volgende :

  • actief lid zijn van ‘KWB Wambeek Joggingteam

  • deelnemen aan minimum 12 trainingen gedurende het kalenderjaar op dinsdagen/of donderdagavond

  • deelnemen aan minimum 10 wedstrijden uit het Criterium, zoals jaarlijks vastgelegd door het bestuur en meegedeeld aan het begin van het kalenderjaar samen met de criteriumlijst

  • zich inschrijven op de loopwedstrijd onder de Clubnaam ”KWB Wambeek Joggingteam” 

  • lopen in de uitrusting van het “KWB Wambeek Joggingteam

  • De appreciatie betreffende het voldoen aan de gestelde voorwaarden wordt bepaald door de bestuursleden.

1.5 Er wordt een ranglijst opgemaakt van de 5 eerste mannen en de 5 eerste vrouwen met de meeste gelopen joggings van het criterium.
De ‘sportman’ en ‘sportvrouw’ worden getrokken bij loting. Er is één prijs voor de sportman die wordt getrokken uit de trommel van de heren en één prijs voor de sportvrouw die wordt getrokken uit de trommel van de dames.