Zondag stond de bosmarathon op het programma. Met een jogging over 11,7 Km, een halve marathon, een marathon en een estafettemarathon als evenementen. De club kondigde de deelname aan de estafettemarathon aan.
Twee ploegen tekenden present, maar ook Bert was afgezakt om de halve marathon te lopen. Hij haspelde die af in 1u 23 en palmde daarmee de 12de plaats in, maar ook de eerste plaats in de reeks M35. Deze wedstrijd was sterk bezet met 291 heren en 128 dames.
Bij de estafettemarathon schreven 25 ploegen zich in. Wij brachten met “Die van ’t Hol op in Wambeek” en “Een club met ballen” twee ploegen aan de start. Al werd het wat knutselwerk… Josephine had uiteindelijk forfait moeten geven, waardoor Ingrid haar “maatje” verloor. De twee ploegen besloten immers zij aan zij te lopen. Petra en Leen gingen van start voor de eerste 5 Km en liepen na de “aflossing” samen terug naar de start.  Zij werden afgelost door Johan en Luc, zij liepen samen 16 Km, maar niet alvorens – bij wijze van opwarming – met Petra en Leen mee te lopen. Vervolgens werden zij afgelost door Ingrid, André en Patrick. Ingrid liep er 10 en kroop na de aflossing in het busje voor de retour. André en Patrick waren met Ingrid gestart, losten haar af en vatten samen de laatste 10 Km aan. Volgt u nog? Uiteindelijk kwamen “die van ’t Hol op in Wambeek” aan als 18de met een tijd van 3u 54’23” en “een club met ballen” arriveerde een kwartiertje later als 23°.