Zaterdag was de club van de partij op de zomerse 6de Rakkerrun. Met 17 joggers waren we van de partij om deze “kasteeltrail” op te fleuren met de geel blauwe kleuren. Dankzij een uitstekende organisatie vind je op onze fotopagina niet minder dan 80 foto’s van onze clubleden terug!

Laura en Gunter waren als eerste van de partij in de duorun. Voor Gunter het heroptreden… en over 2Km … maar als je de foto’s goed bekijkt, heb je de indruk dat Laura minder moeite had met de afstand dan de papa. En ze presteerden puik! In deze wedstrijd met meer meisjes dan jongens kwamen ze als 13de ploeg op 70 toe en Laura wist alweer het podium te bemachtigen: een 2de plaats op 36 ploegen. Blijft één vraag open: ondanks of dankzij de papa?

Om 15u30 kregen we de dubbele start van de 5 en de 10 Km, met na de eerste rechte lijn de splitsing tussen beide omlopen. Wambeek had vier loopsters en vier lopers die voor de korte afstand kozen met Marina, Ingrid, Leen en Marie-Jeanne enerzijds en Bert, Eddy, Hubert en Willem anderzijds. Het merendeel onder hen waren er om de ziel uit hun lijf te lopen. Bert 6de, Eddy 12de en Hubert 29ste op 110 kleurden de spits van de wedstrijd. Marina 14de, Ingrid 15de en Leen 20ste op 119 deden niet onder!

Op de 10 Km hadden we dan weer 7 deelnemers. Luc kwam als eerste de trappen naar boven, gevolgd door Johan en Patrick Mat., André, Daisy (17de) en last but not least Petra en Patrick Mas.

Zondagmorgen afspraak in Londerzeel, hopelijk is de zon opnieuw van de partij!