In totaal kwamen 448 lopers aan de start voor de Dwars door Oetingen van afgelopen zondag, waaronder 16 clubleden:
241 liepen 7 km, waarvan 9 leden
105 liepen 14 km, waarvan 3 leden
102 liepen 21 km, waarvan 4 leden
Voor de volledige uitslag, klik hier

Voor onze volgende jogging gaan we dezelfde richting uit om Dwars door Gooik te lopen, start zaterdag 30 augustus om 15u30 voor 5 of 10 km. Voor meer info, klik hier

Een andere aanrader dit weekend : kruip eens op je fiets en neem deel aan de Wammekse Pijl, op zondagvoormiddag 31 augustus. Wij doen hierbij een warme oproep aan onze joggers om ook aan dit Wammeks FIETSevenement deel te nemen.
De Wammekse Pijl (ism Bianchi Trofee) is een recreatieve fietstocht waar zowel de getrainde wielertoerist als gelegenheidsfietsers op eigen tempo één van de drie (nieuwe) omlopen kunnen fietsen. Er is keuze tussen 25, 60 en 80 km. Inschrijven kan van 8u tot 10. Onderweg is er bevoorrading voor alle deelnemers. De kleine Wammekse Pijl (familietocht)  is speciaal aangepast voor gezinnen die er met het gezin op uit willen trekken!  De kleine tocht is 99,99 % gescheiden van de andere tochten waardoor deze fietsers niet gestoord worden door voorbijvlammende wielertoeristen. In de 60 en 80 km krijgen de fietsers een mooi parcours voorgeschoteld dwars door de prachtige landschappen van het Pajottenland.  Parcours voor mannen en dames met  straffe kuiten !
Carbonnen ros meets real horses ?  Plaats van gebeuren is ook dit jaar Sportstal Vanderhasselt – Fossebaan 20 in 1741 Wambeek. 

Nog meer info kan je vinden op hun website: klik hier