Om 11u00 zou de Oetingse duoloop van start gaan, maar om 10u15 gingen de jeugdreeksen van start. Laura stond aan de start van de 500m. Laura legde deze afstand af in 02’10 of net geen 14 Km/Hr en eindigde zo 6de overall. Echter bij de meisjes was ze slechts 02 luttele seconden minder snel dan ene Jill en mocht alzo op het tweede schavotje van het podium klimmen. Proficiat Laura!

Voor de duoloop tekende de club met 8 duo’s present op een totaal van 146. Gunter&Johan; Patrick&Laurens en Wim&Luc liepen in de zwaarste categorie MM. Josephine&Ingrid liepen in de kleinste categorie WW, waar ze een knappe 10de plaats veroverden. En de vier overige koppels Zander&Anja; Daisy&Carl; Marina&Willem en Petra&Patrick liepen in de gemengde categorie. In deze categorie liepen Zander&Anja naar een puike 13de plaats op 57 koppels. Daisy&Carl vochten zich naar een 17de plaats.

Alle deelnemers mochten genieten van een voorjaarszonnetje, de voorbode van een beloofde warme en zonnige zaterdag met onze eigen ’t Hol op!