Het was al een tijdje geleden maar Erondegem was nog eens een succesvolle jogging. 343 joggers namen deel aan de drie grote afstanden en daar kwamen nog eens 92 jeugdige lopers bij! Alleen jammer dat de officiële uitslagen geen tijden bevatten…

Maar liefst 188 joggers stonden aan de start van de 5 km, waaronder Jurgen M en Leen!
48 lopers liepen de 15 km.
En 107 joggers liepen de 10 km, daar zaten 11 lopers bij van onze blauw-gele brigade: Bert, Johan, André, Davy, Luc, Wim, Ingrid, Anja, Johan S, Katja en Petra waren erbij.

Verder brengen we u het eerste transfernieuws! Wim die van alles op de hoogte is in de joggingwereld, merkte op dat Luc – alhoewel hij nog loopt in ons truitje – op de officiële uitslag reeds gecatalogeerd staat als een loper van Leeuwerik. Uitgerekend Leeuwerik dan nog, één van onze grootste concurrenten… Onze voorzitter vermoedt dat Luc – in het najaar van zijn prachtige carrière bij ons – bij Leeuwerik wil afbouwen als wandelaar!  We merken op dat Leen en Bert de club wel trouw blijven. Vooralsnog is Luc onbereikbaar voor enig commentaar . Het is wachten op de persconferentie van Leeuwerik.

Vrijdag 09 augustus krijgen we opnieuw een vrijdagavondloop. Ditmaal in Denderleeuw. Beter vroeg te beslissen over deelname, want er zijn online voorinschrijvingen met 2€ korting.