Zaterdag – opnieuw onder een hete zon – hadden we afspraak op een nieuwe jogging in Ternat. De collega’s van KWB Ternat hadden een nieuwe organisatie op poten gezet.
Gelukkig voor hen stond deze jogging op ons criterium, want het zou de jogging worden met het minst aantal lopers van het criterium. Lag het aan de warmte of aan de nog ongekende organisatie? We zullen het nooit weten. We wensen hen alvast succes in de toekomst.

Laura was alweer de eerste loopster om onze kleuren te verdedigen. En ze deed dat alweer met stijl. Ze werd derde algemeen en tweede meisje. De wedstrijd werd trouwens gewonnen door een meisje, Gitte!

24 deelnemers meldden zich aan voor de 6 km. Jurgen, Patrick Mg en Petra gingen ervoor. Jurgen – gentleman als hij is – liet de eerste vrouw voorgaan. Dat was An-Sofie, de dochter van onze voorzitter. De appel valt niet ver van de boom.

Tot slot de 12 Km. daar was Wambeek alom tegenwoordig met 6 finishers op tien. Johan nam het voortouw en trok Carl en Patrick Mt mee in het spoor. Vervolgens volgden Anja, André en Wim. Allemaal achter elkaar. Anja moest finishen om het hoogste schavotje te mogen beklimmen en dat deed ze met bravoure! Proficiat Anja.
De supporters Marleen, Gunther, Marie-Jeanne en An hadden veel werk, maar zagen dat het goed was!

Zondag geven we om 15u afspraak te Gooik, waar we voor een luttele € 5, kunnen kiezen uit 5, 10 Km of de halve marathon. Een kwartiertje eerder gaat de kids-run van start.